Nejste přihlášen/a.
Čau, chtěl bych se zeptat, když si koupím solární nabíječku dokázala by mi nabít akční kameru bml cshot 5? Jde mi o to když budu tři dny v lese pod stanem bez elektřiny jestli mi tohle dokáže nabít tu baterii.
No, záleží taky jakou nabíječku si koupíte, pokud to bude něco s menším panelem pak moc bych v nějaké větší nabíjení moc nedoufal...
Kolik hodin záznamu plánujete pořídit? Osobně bych volil spíše cestu powerbanky kdy mám 100% jistotu že budu mít proud v rezervě (mohou se zatáhnout mraky, a proud který dostanete z panelu pak poměrně dost klesá).. 20Ah powerbanka by vám měla vystačit na přibližně 28h záznamu a jistě ji využijete i jinde (5V výstup takže možnost i dobití telefonu apod.)
Záležíhodně na konkrétní nabíječce - každá má své parametry kolik energie dokáže dodat (ideálnísvětelné podmínky).
Rozhodně je třeba ji připojit na POWERBANKu, protože dodává elektřinu pod výkyvy - při připojení telefonu se může stát, že se vlivem neoustálého připojování a odpojování (výkyvy energie) elefon spíše víc vybije jak nabije.
Sám používám solární nabíječku při vícetýdenních tůrách na batohu. Doplnuji si tak power banku, kterou potom přes noc dobiji telefon.
Jo tak powerbanka bude asi lepší řešení. Sice je dost těžká, ale počítám, že ta solární nabíječka taky nebude nejlehčí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.