Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké aplikace má Apple zdarma?

Od: ko123 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl jsem jenom vědět, jestli se musí na Iphonu / iPadu a vše co má App Store platit i za ty základní aplikace?

Nedávno jsem zjistil, že to nemá Google Play a že se musí čtvrtka aplikací platit a mě by zajímalo, jestli se to týká těch základních aplikací jako jsou Facebook, Messenger, Skype, YouTube, Mapy a tak dále? To se jako musí platit i tyhle základní? Popřípadě kolik to stojí? Děkuji moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ne, nemusí. AppStore je stejný jako Google play, něco je placené, něco zdarma. Vše, co jste vypsal, je neplacené.
vernon
Zásadní rozdíl ovšem je, že na Android je většina aplikací zdarma, na iOS je většina placená...

V tom jsi ale naprosto absolutně mimo.

Mám stovku solidních aplikací nestály mě prakticky nic, tedy pokud jsem nechtěl.

kubakk
hodnocení

0x

Zůstal bych věrný Androidu, nabízí lepší poměr cena versus výkon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]