Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte doma někdo elektrický gril a jste s ním spokojeni? Děkuji za názory co doma máte
mám jeden starší - kolega si to koupil do bytu a dvakrát za 3 roky použil, tak mi ho dal... kontaktní s teflonovou vrstvou a překlápěním... Tento grily.heureka.cz/... se mi líbí a je podobný.
Opravdu to je jiná chuť než na uhlí, ale to právě moje žena, která nemá ráda očouzené potraviny, oceňuje. Špekáček na ohni nebo opravdu grilované maso nedokáže pozřít - smrad jí to nedovolí... tento gril je dobrou improvizací-kompromisem. Naložené maso se nespálí a přitom má svou šťávu, udělá se rychle díky horní ploše...
A když je teflonová vrstva už zničená, použiju alobal - takže to je jako grilování na alobalových tácích...
Jak se elektrický gril používá vím, ale jde mi o to, zda a jaký rozdíl je u grilů na spodní a horní cenové hranici.
Kuknu na gril grily.heureka.cz/... za 1600,00 Kč a porovnám s grily.heureka.cz/... za 3500,00 Kč.
Takže se ptám spíše na zkušenosti, zda si někdo dražší gril koupil a má to nějakou výhodu. Když si je porovnám, kromě vyklápěcího krytu mají parametry stejné
Taky by mě to zajímalo, zda má cenu dávet 2500 kč na Tefal optigrill, nebo je to stejné, jako levnější grily? Máte někdo tuto zkušenost k porovnání?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.