Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký elektrický gril?

Od: sobul odpovědí: 5 změna:

Ahoj, máte doma někdo elektrický gril a jste s ním spokojeni? Děkuji za názory co doma máte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je dobrý, když prší a nejde rozdělat ohýnek. Vuřty na něm opečené však nemají tu příchuť jako opečené na ohýnku.

rv*
hodnocení

0x

Používáme z lidlu

a spokojenost. Hodíme ho venku na stůl, má regulaci teploty a obsluhují ho i děti. Snadno se rozebírá pro čištění.

hodnocení

0x

mám jeden starší - kolega si to koupil do bytu a dvakrát za 3 roky použil, tak mi ho dal... kontaktní s teflonovou vrstvou a překlápěním... Tento grily.heureka.cz/... se mi líbí a je podobný.

Opravdu to je jiná chuť než na uhlí, ale to právě moje žena, která nemá ráda očouzené potraviny, oceňuje. Špekáček na ohni nebo opravdu grilované maso nedokáže pozřít - smrad jí to nedovolí... tento gril je dobrou improvizací-kompromisem. Naložené maso se nespálí a přitom má svou šťávu, udělá se rychle díky horní ploše...

A když je teflonová vrstva už zničená, použiju alobal - takže to je jako grilování na alobalových tácích...

gooo*
hodnocení

0x

Jak se elektrický gril používá vím, ale jde mi o to, zda a jaký rozdíl je u grilů na spodní a horní cenové hranici.

Kuknu na gril grily.heureka.cz/... za 1600,00 Kč a porovnám s grily.heureka.cz/... za 3500,00 Kč.

Takže se ptám spíše na zkušenosti, zda si někdo dražší gril koupil a má to nějakou výhodu. Když si je porovnám, kromě vyklápěcího krytu mají parametry stejné

ola®

Taky by mě to zajímalo, zda má cenu dávet 2500 kč na Tefal optigrill, nebo je to stejné, jako levnější grily? Máte někdo tuto zkušenost k porovnání?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]