Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracené fotky

Od: pavlos1* odpovědí: 3 změna:
Prosím poraďte,naformatoval jsem si omylem v mobilu pam.kartu a zmizely mi fotky,v PC jsem si nainstaloval recuvu zasunul kartu do PC a teď nevím jak dál, poraďte dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jednoduše: Spustit Recuvu a vybrat tu pam. kartu. Obnovená data musíš ukládat jinam, na HDD v PC, ale to asi nebude problém.

hodnocení

0x

Obávám se, že pokud jste tu kartu skutečně tvrdě přeformátoval (nejen smazal), ani "Recuva" Vám už nepomůže.

hodnocení

0x

Případně můžete zkusit Card Data Recovery 4.5.0, odsud , je to dnešní tip, je třeba nainstalovat nejpozději do zítřka do 10:00hod (některé programy je třeba do té doby i aktivovat - do 10:00 následujícího dne). Ještě jsem nevyzkoušel, budete případně rychlejší...a pokud to byl pouze "format - smazání"v mobilu?, nemusel by to být problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]