Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špunty do 5000 Kč

Od: macekcz odpovědí: 9 změna:
Čau, chtěj bych poradit se špuntama do 5000 Kč. Zdroj podporuje Flac - UHQ. Zkoušel jsem zatím Westone W10, ale jakmile jsem to dal do uší, tak jsem měl chuť hodit je do koše (Nevýrazné středy, výšky, žádné basy). Chtěl bych něco na poslouchání hudby při běhání a cestování. Hudebně jsem pokročilý, a chtěl bych špunty které by se mohly alespoň rovnat sluchátkám "Koss porta pro".

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koss porta pro jako ethalon kvality :D:D -Hudebně pokročilý :)

Ok, začneme nejdřív tím co je zdrojem zvuku, až pak má cenu řešit sluchátka...

vernon
Koss Porta Pro byly ethalonem kvality zvuku i dílenského zpracování. Netuším proč. Zvuk mají i na tehdejší dobu poměrně špatný a dílenské zpracování se kus od kusu lišilo. Dnes by si tato sluchátka, nebo podobně hrající, koupil jen blázen.

jirka20
hodnocení

0x
Špunty budou hrát vždycky blbě,ve srovnání s jiným typem sluchátek.
vernon
To není pravda. I špunty mohou mít kvalitní zvuk. Narozdíl od pecek, tam se kvalitnějšího basového základu skoro nedá dosáhnout.

macekcz
hodnocení

Zdroj je Notebook, tablet, a prevazne telefon (S7 edge)
jofa*

Pokud bych hledal kvalitu, tak jako vždy v minulosti, bych šel do značky BOSE. Kvalita, bohužel i přiměřená cena.

hodnocení

0x

Špunty s velice dobrým zvukem Creative EP 660 nebo Koss plug

macekz
hodnocení

Tak já tu sice napsal do 5000 Kč. Ale se špunty za 290 kč asi spokojenej nebudu.Asi jsem nucený navštívit zahraniční fórum..

Tak teď, nevím, jde o zvuk nebo o cenu? *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]