Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám náhradu za svou lumii 920. Takže něco s obstojným výkonem, dobrým fotákem a výdrží - parametrově by to mělo být lépe než ona lumie, ale s ANDROIDEM. Cena kolem 5000,- ale předpokládám že ho budu kupovat z druhé ruky.
Nexus 5X? - nevím jestli to není už dost stará záležitost také.
920 bylavlajková lod, ale někdy v roce 2012/2013 Tak jsem předpokládal že nynější stření třída už má stejné ne-li lepší vlastnosti - takže je tohle špatná dedukce?
Díky, ted se ještě rozhoduju mez Huawei Nova Honor 6X a Redmi 3s. Jelikož využiji nejvíce asi dlouhou výdrž, tak hlavně Nova a Redmi.
Doma mám Redmi 3S, ale nevím, jestli by tě trochu nezklamal foťák, hádám, že 920tka fotila asi hodně obstojně. Jestli chceš mohu poslat nějakou fotku na srovnání Taky jsem přecházela z mobilních Windows, konkrétně z Lumie 640. Manžel před dvěma týdny vyměnil Lumii 640 také za Redmi Note 4 Global. Jinak v současnosti než Redmi 3S bude lepší, pokud chceš 5palec, asi Redmi 4 Global
Ale ve srovnání s Lumií 640 Xiaomi Redmi 3S fotí lépe, taky aby ne, když zadní foťák má 13mpxl a u Lumie jen 8
Tady je asi týden stará fotka z Redmi 3S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.