Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečný režim - Android

Od: rezim odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám Samsung Galaxy SIII Neo z roku 2015, verze Androidu 4.4.2. A objevil se u něj takový problém, z ničeho nic se mi v levém dolním rohu objeví nápis "Bezpečný režim", a mám pocit že se telefon docela přehřívá. Pro deaktivaci tohoto režimu je nutné telefon restartovat, a po restartu dojde k automatickém odhlášení např. z Facebooku nebo k přenastavení klávesnice (používám SwiftKey) na defaultní od Samsungu, za poslední čtyři dny se to stalo dvakrát.

Antivirus na telefonu samozřejmě mám, (ESET Mobile Security), provádím pravidelné hloubkové kontroly, ale nic nenašel.

Poradíte mi prosím, jak se tohoto zbavit? :)

Děkuji mnohokrát :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento stav se objevuje jako nouzový režim ve windows ... je tam něco špatně. Doporučím uložit kontakty a data a dát do továrního nastavení. Pokud je starší baterka, pak i tuto vyměnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]