Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna dvěří u pračky Indesit - prasklé sklo

Od: irma* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výměnou dveří u pračky? Prasklo nám sklo a předpokládám, že to jinak opravit nepůjde. Kolik Vás to stálo? Volala jsem servis a po telefonu to řešit nechtěli a nerada bych aby dveře stály jako polovina pračky apod. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím,nový skol stojí 545 Kč ;) kupaoprav.cz/... .Jak se vám to stalo,že vám prasklo sklo?Ty skla jsou tvrzený.

doplněno 29.05.17 19:49:

Výměnu zvládnete samý.Nic složitých na tom není.Vytáhnete těsnící gumu a sklo jednoduže vytáhnete ze dveří.

irma*
hodnocení

Děkuji. Zkusím to.

No, na začátku se od něčeho zevnitř poškrábalo (nejspíš od jezdce zipu) a pak na něj dceři spadla sklenice Ikea - taková ta masivní a bylo to. Předpokládám, že trefila to zeslabené místo.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

co jsem tak koukal, tak dveře stojí 2-3 tisíce. výměna je jednoduchá, ale asi bych vyměnil celou pračku. proč? Indesit je pro mě shit

hodnocení

0x

Pokiaľ sklo len prasklo,tak špáru vyplňte transparentným silikonom alebo lepidlom na sklo.Na funkčnosť práčky to nemá vplyv,jedine,že vám ide o estetiku.Kto vie,či za dva roky nebudete meniť práčku.

Sklo ve dvířkách pračky bych rozhodně nelepil žádným způsobem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]