Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat opotřebovaný iPhone 4?

Od: forsaken* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám už tu nějaký ten rok v šuplíku svůj starý iPhone 4 a rozhodl jsem se ho zbavit. Vzhledem k tomu, že toho už má dost za sebou a je to na něm vidět (naprasklé zadní sklíčko, škrábance, problém s odemykacím tlačítkem) tak jsem si říkal, jestli by ho nebylo nejlepší ho někde dát na součástky. Tímto postem bych se chtěl zeptat kde (v Brně) ho nejlépe udat.
Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

2x

Přes letgo, bude se nabízet lidem z okolí, kdo bude mít zájem prohlédne si ho a koupí-li ho, bude se stavem srozuměn.

hodnocení

0x
Hodtě to na bazoš, během 24h se vám ozve prodejce/kupec/opravář dané značky...já se tam zbavuju běžně telefonů které jdou zapnout letí ihned.
doplněno 27.05.17 18:42: duplictní text, asi to nerozdýchalo starou operu.

hodnocení

0x
Hodtě to na bazoš, během 24h se vám ozve prodejce/kupec/opravář dané značky...já se tam zbavuju běžně telefonů které jdou zapnout letí ihned.
Zároveň na bazoši najdete podobné zařízení dle kterého si můžte určot cenu aby vás neobrali.

hodnocení

0x

Co aukro, myslím, že tam dostanete adekvátní cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]