Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi zkušenosti

Od: chara odpovědí: 16 změna:

Máte někdo zkušenost s telefony Xiaomi? Jsem hodně v pohybu v terénu a za rok se mi podařilo rozbít několik telefonů. Nechci do dalšího více investovat. Pouze telefonuji, používám WhatsApp, píšu maily, mapy od seznamu, sem tam udělám momentku. Nejsem tedy náročný uživatel, hlavně aby baterka vydržela, často dohledávám něco na www, píšu maily. Koukám na redmi 3s/4a. Brát? Nebrat? Díky za jakoukoliv zkušenost.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mila159*
hodnocení

2x
Sama mám Xiaomi Redmi 3 a jsem naprosto spokojená. Telefon vydrží hodně - spadl mi z 1,5 m displejem na dlaždičky a vůbec nic se mu nestalo (nemám tvrzené sklo!), dokonce rozchodil i pád do vody, což jsem nesmírně ráda, jelikož mi spadl hned první týden, co jsem mobil dostala. Baterie také vydrží hodně dlouho, když nejsem na WiFi, vydrží mi 3 dny, někdy i déle. Jedinou chybou, kterou Xiaomi má, že se nedá odejmout zadní kryt telefonu, ale vlastně to ani není potřeba, SIM karta a SD karta se dávají stejně, jako u iPhone mobilů. Doporučila bych koupit nějaký od Xiaomi, který má Full HD, ten můj nemá, ale i tak jsou fotky parádní a obraz také. Tuhle značku doporučuji.

Kryt lze sundat velice jednoduše pouze nehtem, ale k čemu? Simkarta a paměťová karta je v šuplíku a baterka je připojena přes flex kabel konektorem a nejde úplně jednoduše vydnat, neboť je lepená a a tímpádem její vyndání by připadalo v úvahu jen při výměně za novou ;)

xycyvap
hodnocení

1x

Před 1/2 rokem jsem kupoval do rodiny 3ks Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB Global.

Největší plus tototo telefonu je výdrž. 2dny vydrží úplně bezproblému i při intenzivním používání. Pokud člověk do něho pořád nečučí, tak vydrží i týden. To je bomba.Koupil jsem na něj tvrzené sklo z číny za 20kč a pouzdro. Nedávno mi spad přímo na displej ze 3metrů, když jsem lezl na žebřík v paneláku z výtahové šachty. Přežil to absolutně bez poškození. Asi karma.*smich*Výkon procesoru , RAM a úložiště pro normálního uživatele plně dostačující. Mohu doporučit.

Stejný model jako kolega..
Naprosto bez problémů.
fran56ris*

Taky mám.Spokojen.Pouzdro silikonové průhledné = super+ochrané sklo a nemá to chybu.*palec*

hodnocení

1x

Jak už jsem tady někde psal. Telefony i jiné výrobky od Xiaomi jsou velmi povedené a dílensky precizně zpracované, které strčí do kapsy mnohem věhlasnější značky. Tady platí rčení za málo peněz hodně muziky.

prskac1*
hodnocení

0x

Momentálně jsem pořídil REDMI NOTE4. Na telefon nemám výtku. Vše funguje, systém vyladěný, výkon přesahující možnosti vyuzití. Baterie TOP! Když pouze volám, sem tam zpráva Whatsapp a messenger není problém přežít tři dny bez nabíječky. samozřejmě pokud chci mít jistotu,že bude dostatek energie na druhý den, vecčer nabíječka.

hodnocení

0x

Já nejsem majitel, ale mám tady jeden Xiaomi na výměnu prasklého displeje a mohu zodpovědně prohlásit, že tak precizní a dokonalé zpracování elektorniky telefonu jsem ještě neviděl ani u vyhlášených značek.

K výdrži bych jen podotknul, že mi na rtech vyvolává usměv když si někdo pochvaluje dlouhou výdrž baterie, myslím, že pokud má mobil výdrž 1 den intenzivního využití tak to je víc jak dostačující, všichni chodíme spát. Jdu spát dám mobil nabít.

xycyvap

Mě naopak výdrž pouhý den na tváři vyvolávalo úplně jiné grimasy.

Večer jsem zapoměl dát nabíjet a ráno jsem zoufale koukal na úplně vybitý telefon. Dále postupem času se ztrácí kapacita baterie, takže se problém prohlubuje a musel jsem dobíjet, kde se dalo.

Tohle fakt už nikdy. Nabíjení fungovalo jako tamagotchi, jen já tuhle hru nechtěl hrát. Nejsem otrok mobilu. Teď mám na výběr, jestli ho večer nabiju či ne.

:

do téhle situace se dostávají naopak lidé s telefony které mají delší výdrž, neboť na tu výdrž spoléhají. Naopak když si člověk zvykne před spaním dát telefon na nabíječku tak nebude nikdy zaskočen nedostatkem energie a akumulátoru to mnohonásobně prodlouží životnost. Jdu spát a mobil dám na nabíječku, ráno vstanu a mám 100% a mám jistotu, rozhodně nemám pocit, že bych byl otrokem mobilu, původní akumulátor (5 let) drží bez znatelného úbytku kapacity ;)

paw*
Tento vas problem spolehlive vyresi bezdratove nabijeni. Jen se naucit odkladat telefon na stejne misto na stolku.

hodnocení

0x

Mám cca rok a čtvrt mi 4 a taky mohu doporučit.Rychlý ,neseká se, jsem s nim spokojen.manželka ma redmi 2 .Má horší dysplej,jinak taky OK.Jediné co chybî na mojî mi4 je Lte ( u Vodafone ).Ale už jsou i s českým Lte

tesil1
hodnocení

0x

Redmi 3 taky spokojenost

radecekvyskov
hodnocení

0x

Vzal bych nějakou prověřenou značku. Mám P9 Lite 2017 od Huawei a funguje dobře. Telefon je pěkně srovnán s jinými na webu nevahejsrovnavej.cz/...

nox®

A Xiaomi je málo přověřený? Čína jako Čína, jen si za to někteří nechají více zaplatit.

radecekvyskov

Tak tomu rozhodně není, výrobce co má vlastní vývoj (prý měli za rok nejvíce patentových žádostí, navíc staví sítě) je pro mě rozhodně zajímavější

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]