Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetoth 3.0 vs 4.0

Od: jiran odpovědí: 11 změna:
Zdravim,mam tel s blutuckem 4.0 akoupil jsem repro s bllutuckem 3.0 .hudba neni cista,trochu se seka.jde to nejak vyresit? Diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Tím to není. Musí to být něčím jiným. Zkus jiný hudební přehrávač v telefonu. Případně je problém v reproduktoru. Není to nějaký chrapláček za pár stovek?
jiran
hodnocení

Prave ze to neni chraplacek,je to sony srs-xb2 za 2000kc.zkusim jiny prehravac.diky
jiran
hodnocení

Tak jsem stahnul vlc a stale stejny.proc?
vernon
A něco jiného jsi připojovat zkoušel? Jiný telefon, tablet, mobil?
jiran
hodnocení

Ahoj,tak jiny telefon funguje.muj je elephone p 9000.tak uz nevim.

Přehráváš jen hudbu z mobilu, nebo z internetu? Jsi u toho připojený k internetu přes WiFi? Mám vyzkoušeno, že jak hraje hudba přes BT, tak přenos přes WiFi se zpomalí na úplně šílenou rychlost, že to nestíhá ani streamovat hudbu. A naopak, pokud vytěžuju wifi připojení, tak se seká přenos hudby. Odzkoušeno na více telefonech.

jiran
hodnocení

At prehravam z tel. a wifi vypnute tak stale stejna chyba.i z internetu se to seka...
vernon
Je to tím telefonem a asi s tím nic neuděláš.
jiran
hodnocení

Hmm,to jsem nechtel slyset,ale asi to bude telefonem.BT nejde nejak aktualizovat nebo jinak opravit?diky
Pokud je myšlenka navýšení verze BT tak u běžného výrobce těžko, nečekejte vůbec nic, běžně to ani není možné.
Doporučím vyzkoušet repro xiaomi, za ty peníze to ujde a mě osobně přijdu jako málo nachylné na kvalitu telefonů.
A kvalitu buď prodat anebo šetřit až bude lepší tel.

hodnocení

0x

A do obyčejných sluchátek hraje dobře?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]