Tím to není. Musí to být něčím jiným. Zkus jiný hudební přehrávač v telefonu. Případně je problém v reproduktoru. Není to nějaký chrapláček za pár stovek?
jiran
Prave ze to neni chraplacek,je to sony srs-xb2 za 2000kc.zkusim jiny prehravac.diky
jiran
Tak jsem stahnul vlc a stale stejny.proc?
vernon
A něco jiného jsi připojovat zkoušel? Jiný telefon, tablet, mobil?
jiran
Ahoj,tak jiny telefon funguje.muj je elephone p 9000.tak uz nevim.
Přehráváš jen hudbu z mobilu, nebo z internetu? Jsi u toho připojený k internetu přes WiFi? Mám vyzkoušeno, že jak hraje hudba přes BT, tak přenos přes WiFi se zpomalí na úplně šílenou rychlost, že to nestíhá ani streamovat hudbu. A naopak, pokud vytěžuju wifi připojení, tak se seká přenos hudby. Odzkoušeno na více telefonech.
jiran
At prehravam z tel. a wifi vypnute tak stale stejna chyba.i z internetu se to seka...
vernon
Je to tím telefonem a asi s tím nic neuděláš.
jiran
Hmm,to jsem nechtel slyset,ale asi to bude telefonem.BT nejde nejak aktualizovat nebo jinak opravit?diky
Pokud je myšlenka navýšení verze BT tak u běžného výrobce těžko, nečekejte vůbec nic, běžně to ani není možné. Doporučím vyzkoušet repro xiaomi, za ty peníze to ujde a mě osobně přijdu jako málo nachylné na kvalitu telefonů. A kvalitu buď prodat anebo šetřit až bude lepší tel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.