Nejste přihlášen/a.
Zdravim,mam tel s blutuckem 4.0 akoupil jsem repro s bllutuckem 3.0 .hudba neni cista,trochu se seka.jde to nejak vyresit? Diky
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vernon
0x
Tím to není. Musí to být něčím jiným. Zkus jiný hudební přehrávač v telefonu. Případně je problém v reproduktoru. Není to nějaký chrapláček za pár stovek?
Přehráváš jen hudbu z mobilu, nebo z internetu? Jsi u toho připojený k internetu přes WiFi? Mám vyzkoušeno, že jak hraje hudba přes BT, tak přenos přes WiFi se zpomalí na úplně šílenou rychlost, že to nestíhá ani streamovat hudbu. A naopak, pokud vytěžuju wifi připojení, tak se seká přenos hudby. Odzkoušeno na více telefonech.
jiran
Hmm,to jsem nechtel slyset,ale asi to bude telefonem.BT nejde nejak aktualizovat nebo jinak opravit?diky
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]