Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.POradte prosím,který fotoaparát by byl lepší...Olympus SH-21,nebo Canon A4000 is...Děkuji za rady
Odpovídám po několikáté na podobný dotaz, co je nejlepší pro mě, nemusí být a nejspíš vůbec nebude nejlepší pro vás . Vy musíte vědět co chcete.
Jste hodný,že odpovídáte.Ale víte také proč jsou tyto stránky.Aby se lidi poradily!Jako sterší člověk se v těchto věcech nevyznám,ale pár lidiček zde ano.Proto třeba kouknou na foťáček a poradí,který by byl lepší výkonem a ostatní.I tak vám děkuji.
Porovnal jsem oba kompaktní přístroje, technicky jsou srovnatelné, ale kdybych vybíral mezi těmito dvěma, dám přednost Olympusu. Olympus má nadprůměrně rychlé sekvenční snímání, větší rozsah ZOOMu a lepší rozlišení displeje. Je sice o něco dražší, ale mělo by se to vyplatit.
Velice děkuji.První odpověď mě trošku rozhodila,že jsem spáchala i gramatiskou hrubku,ale to sem nepatří.Jsem babička,takže focení vnoučátek,zvířátek,výletů a procházek.Asi zvolím jak píšete trošku lepší Olympus.Přeji hezký večer.
Kdyby jste napsala hned co chcete fotit radilo by se lépe, otázka je zdali to v čem je Olympus lepší, je pro vás plus. Pokud by jste napsala že netrváte na těchto dvou modelech / značkách, nebo případně cenový limit, opět by se dalo poradit lépěji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.