Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci svůj PIN

Od: liduli odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, mám novou sim kartu od jiného operátora se stejným telefonním číslem, ale je tam jiný PIN a chtěla bych si ho změnit na ten, který používám nyní. Poradíte, jak postupovat? (Předtím O2 nyní T-Mobile), děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud máte novou Sim kartu,tak při její koupi jste dostala i číslo PIN.Ať už v papírech nebo přímo na kartě (než vyloupnete čip).
No a potom v Nastavení telefonu si najdete Zabezpečení,PIN a Změnit PIN.
Zadáte původní PIN a pak nový,dle vlastní volby.Potvrdite ho ještě jednou,pro kontrolu a hotovo.
Práce na jednu minutu.
liduli
hodnocení

Dobré ráno, děkuji

vernon
PIN může být čtyřmístný až osmimístný.

kvok*
hodnocení

0x
Tohle se dá změnit v nastavení telefonu, ale těžko poradit konkrétně, když neznáme model.
liduli
hodnocení

Děkuji, mám Samsung, dívala jsem se do nastavení a opravdu je tam změnit PIN, ale v závorce pod tím 8 číslic, teď mám jen 4, co teď?

tomas11*

Dal bych ty svoje třeba 2x zasebou - doufám že to není 1234;)

liduli
hodnocení

... ne , není to 1234 :), bude se to měnit dnes v noci, ráno si vyměním simku a přihlásím se nejdříve tím novým PINem, pak to zkusím dle vaší rady, snad to "nezkoním"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]