Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo stručně napsat, co by s tím šlo dělat denně, asi nic moc, ale díky
Když to je tak málo, tak by mě zajímalo, jaký datový tarif (množství a cena) mají lidi, co si denněčtou maily, odepisují a posílají fotky, otevřou si občas mapu.
Mam jednu hru - clash of clans. Když jedu do práce busem, tam a zpět to vezme při "běžném hraní" za celkem 2 hodiny 10MB.
Zkoušel jsem něco najít na mapy.cz a za minutu padlo 20MB.
Ale jinak jsem si aktivoval 2x měsíční balíček 100MB a nikdy jsem to nevybral celý...
bez příloh skoro nic - nenačítá se obrázek, příloha...
s přílohou asi podle její velikosti...
z 99% jsem na wifi - data jen v případě nouze. Kolega má tarif vše zdarma (volání, sms) a data snad 2GB za cca 700,-měsíčně - tyto peníze já provolám za půl roku.
Já mám 200MB a vesměs mi to stačí. Data mám zapnutá pořád (jakmile se odpojím od wi-fi). Celý den používám WhatsApp, napíšu maily, spouštím aplikaci na kešky, mapy (od seznamu), nouzově otevřu nějakou stránku. Denně se mimo wi-fi pohybuji tak 3h. Pokud někde začnu z nudy projíždět web, tak pak to samozřejmě lítá. Ale jen na messenger, whatsapp a maily tohle množství stačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.