Nejste přihlášen/a.
Má prosím televizor Philips 22PFL3404H/12 výstup pro sluchátka? Nějak ho pořád nemůžu najít. Pěkný den a stálé zdraví přeju.
bez odpovědi
Dobrý den.
Vidím, nerozumím. Bohužel. Omlouvám se odborníkům že musí tak trpět, ale já opravdu pořád nevím.
Omlouvám se, že reaguju až teď. Myslela jsem, že další reakce už nebude a taky , že ty sluchátka už nebudu potřebovat.Ale sousedé hluchnou rychleji než se dalo čekat. jinak si ten řev televizoru nedovedu vysvětlit. A poslouchat dva programy mi vadí.
Tento TV NEMÁ výstup na sluchátka.
Je možno použít výstup EXT2, zdířky L a R (bílá a červená), ale je nutné použít sluchátkový zesilovač, např. tento hudebnicentrum.cz/... a k němu tenhle kabel mironet.cz/...
Odkazy jsou jen příklady, dostupnost v e-shopech v odkazech neřeším.
@jofa: Přesně tak, zase jednou rychleji myslím, než čtu. Pochobitelně ty cinche musí být o kousek níž, ve výstupech AV Out. Omlouvám se za nepřesnost.
Použít výstup AV OUT (audio -zvuk) červený-bílý a k němu výše sluch. zesilovač. EXT2 je vstup komponentního video signálu + audio (zvuk).
satam: Myslel jsem, že jde o překlep stane se. Taky jde použít SPDIF optický výstup a k němu A/D převodník ale tato varianta je lepší, protože na zesilovač lze použít více samostatně ovládaných sluchátek. Taky ho mám jen u jiného zařízení.
No vidíte taky chyba - D/A převodník.
Děkuju moc za odpověď. Moc mně nepotěšila. Televize je z roku 2009 a pokud vím nemá DVB/T2 což by do dvou let (prý) byl problém. Takže další dokupování. Tak nevím jestli lepší řešení není nová televize, sluchátka pro pracující se sbíječkou nebo stát se alkoholikem. Ale to by nejspíš v konečném důsledku vyšlo dráž.
Stálé zdraví a tiché sousedy přeju.
Nakonec jsem dokoupila bezdrátová sluchátka Sony. Bližší údaje k typu si nepamatuju. Zapojeno do konektorů označených 5.
Díky za všechny rady. Přeju stálé zdraví všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.