Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se prosím zeptat a poradit ( možná, že to bude znít jako hloupá otázka ), ale dá se přepisovat ( překopírovat - přenahrát ) ze staré MC kazety na DVD disk? / Vím, že existuje možnost přepisu z MC na CD ( poslech) /, ale jestli se dá i z MC na DVD ( jako, že by z toho vznikl i obraz + zvuk)? ... Nejsem v technice moc zběhlý, ale vysvětlím důvod: Kdysi v 90 letech jsem si nahrál z televize na MC kazetu ( normálně na kazeťák) jeden starý dnes už nehratelný v TV hudební pořad, a mě napadlo, jestli třeba na MC pásce není nějaká uchovaná VIDEO PAMĚŤ, tím jak jsem to nahrál z té televize? Ale asi je to kravina že? - mrzí mě, že jsem si ten pořad kdysi v těch letech nenahrál na VHS. " Taky jsem v té době ani žádný video neměl". ... Dneska jde technika hodně dopředu, tak mě jen napadlo, jestli se dá z MC pásky udělat nějaké VIDEO na DVD? Dík za nějakou odpověď.
Podstatné je dostat audio do PC v jakémkoli formátu. Napadá mě videograbber, který by možná do PC převedl video bez obrazu. Ale zkušenost nemám.
Já jsem kdysi používal nějaký program audiograbber, který zachycoval zvuk z jakéhokoli zdroje. Stačilo propojit sluchátkový výstup se vstupem zvukové karty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.