Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych se podívat na starší zprávy z tvnova. Požadované datum už mám, ale píše to že to už není dostupné. Dá se to nějak obejít? Nějaká placená metoda? Zkusil bych cokoliv. Předem děkuji za odpovědi...
doplněno 21.05.17 22:32:
Samozřejmě legální metoda
2x
ivzez v tomto případě přestřelila a chce být očividně rychlejší jak satam.
Dejte sem datum a o co se jedná a pokusím se to najít - legálně.Jinak zprávy z tv nova se dají získat i zpětně,ale musíte si o ni napsat přímo na redakci. tn.nova.cz/... - vpravo nahoře to zkuste.
"ivzez v tomto případě přestřelila a chce být očividně rychlejší jak satam"
Neřeš to, nemáš pravdu, to na ivzez nepasuje. Prostě jsme se náhodou trochu střetli a myslím, že ani ivzez to neřeší.
satam: prosím netykej mi.Husy jsme spolu nepásli a nejste můj brácha.Já vím a chápu že je to na netu běžné,ale nemám to rád.Děkuji
Ale myslím, že by to mělo být vzájemné, co VY nato?
doplněno 21.05.17 23:40:
A vůbec: Navrhuji smír. Ve svém věku jsem zvyklý obecně všem kolem sebe vykat, ovšem na fórech je situace jiná a tam obvykle všem tykám. Málokdo má výhrady.
Ani já nemám výhrady proti tomu, abys mi na fóru ty a kdokoli další tykal a rád bych tykal i tobě. Jsi ochotný tento smír přijmout?
Já vím a v pohodě.Jen prostě nemám rád,když mi nějaký dvacátník hned začne tykat.Jsem to nemyslel zle - doufám,že to tak nevyznělo. Pohoda-klídek a pěst na to?
OK, beru.
Ale teď jsi mě rozesmál a potěšil zároveň. A proč? Jednoduché: Je mi 61 let, ročník 1956. Chápeš, viď![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.