Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych se podívat na starší zprávy z tvnova. Požadované datum už mám, ale píše to že to už není dostupné. Dá se to nějak obejít? Nějaká placená metoda? Zkusil bych cokoliv. Předem děkuji za odpovědi...
Samozřejmě legální metoda
ivzez v tomto případě přestřelila a chce být očividně rychlejší jak satam.
Dejte sem datum a o co se jedná a pokusím se to najít - legálně.Jinak zprávy z tv nova se dají získat i zpětně,ale musíte si o ni napsat přímo na redakci. tn.nova.cz/... - vpravo nahoře to zkuste.
"ivzez v tomto případě přestřelila a chce být očividně rychlejší jak satam"
Neřeš to, nemáš pravdu, to na ivzez nepasuje. Prostě jsme se náhodou trochu střetli a myslím, že ani ivzez to neřeší.
satam: prosím netykej mi.Husy jsme spolu nepásli a nejste můj brácha.Já vím a chápu že je to na netu běžné,ale nemám to rád.Děkuji
Ale myslím, že by to mělo být vzájemné, co VY nato?
A vůbec: Navrhuji smír. Ve svém věku jsem zvyklý obecně všem kolem sebe vykat, ovšem na fórech je situace jiná a tam obvykle všem tykám. Málokdo má výhrady.
Ani já nemám výhrady proti tomu, abys mi na fóru ty a kdokoli další tykal a rád bych tykal i tobě. Jsi ochotný tento smír přijmout?
Já vím a v pohodě.Jen prostě nemám rád,když mi nějaký dvacátník hned začne tykat.Jsem to nemyslel zle - doufám,že to tak nevyznělo. Pohoda-klídek a pěst na to?
OK, beru.
Ale teď jsi mě rozesmál a potěšil zároveň. A proč? Jednoduché: Je mi 61 let, ročník 1956. Chápeš, viď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.