Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do starších záznamů TV nova?

Od: lukashanousek* odpovědí: 13 změna:

Ahoj, potřeboval bych se podívat na starší zprávy z tvnova. Požadované datum už mám, ale píše to že to už není dostupné. Dá se to nějak obejít? Nějaká placená metoda? Zkusil bych cokoliv. Předem děkuji za odpovědi...

doplněno 21.05.17 22:32:

Samozřejmě legální metoda

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

2x

ivzez v tomto případě přestřelila a chce být očividně rychlejší jak satam.

Dejte sem datum a o co se jedná a pokusím se to najít - legálně.Jinak zprávy z tv nova se dají získat i zpětně,ale musíte si o ni napsat přímo na redakci. tn.nova.cz/... - vpravo nahoře to zkuste.

"ivzez v tomto případě přestřelila a chce být očividně rychlejší jak satam"

Neřeš to, nemáš pravdu, to na ivzez nepasuje. Prostě jsme se náhodou trochu střetli a myslím, že ani ivzez to neřeší.

mp*

satam: prosím netykej mi.Husy jsme spolu nepásli a nejste můj brácha.Já vím a chápu že je to na netu běžné,ale nemám to rád.Děkuji

Ale myslím, že by to mělo být vzájemné, co VY nato?

doplněno 21.05.17 23:40:

A vůbec: Navrhuji smír. Ve svém věku jsem zvyklý obecně všem kolem sebe vykat, ovšem na fórech je situace jiná a tam obvykle všem tykám. Málokdo má výhrady.

Ani já nemám výhrady proti tomu, abys mi na fóru ty a kdokoli další tykal a rád bych tykal i tobě. Jsi ochotný tento smír přijmout?

mp*

Já vím a v pohodě.Jen prostě nemám rád,když mi nějaký dvacátník hned začne tykat.Jsem to nemyslel zle - doufám,že to tak nevyznělo. Pohoda-klídek a pěst na to?

OK, beru.

Ale teď jsi mě rozesmál a potěšil zároveň. A proč? Jednoduché: Je mi 61 let, ročník 1956. Chápeš, viď*placni*

mp*

No tak to jsi mladej juhan Jsme ročník ročník 48..Dobrý,v klidu.Takže jsme asi tak stejně staří.Však hádat se nebudem a hlavní heslo je POMÁHAT.

Dostals mě, voe*smich*

A vlastně i já se ti omlouvám;)

mp*

*palec* beru a ještě jednou se omlouvám.

iz*
hodnocení

0x

Jste tu registrován (=znáte pravidla) a ptáte se nás, jak něco obejít?

Myslím, že ze strany tazatele šlo jen o nešťastně zvolenou formulaci. Jeho žádost nemá nejspíš nic společného s tím, co mají na mysli Pravidla.

doplněno 21.05.17 22:34:

Zkus dotaz přímo na TV Nova na jejich stránkách, třeba ti odpoví. A určitě se dozvíš víc, než tady.

mp*

ivzez: a které pravidlo Z1 - Z12 porušil tazatel?

hodnocení

0x

A omlouvám se i tazateli za malou OT diskuzi dvou dědků*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]