Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Snažím se flashnout smartphone Cubot rainbow. Známej ho donesl, kvůli tomu, že provedl tovární nastavení a teď se nedokážou dostat na email který bych v mobilu původně zadán. Číslo které bylo s mailem spárování již také neexistuje, takže zbývá pouze flash. Provedl jsem flashnutí podle téhle stránky: firmwarefile.com/...
Držel jsem se instrukcí, nainstaloval ovladače (win7), zvolil software, nahrál scatter, připojil mobil bez baterie, flashnul.. Po nějaké době zelená fajka, že je vše ok.
A teď mobil nejde ani zapnout a při připojení k nabíječce nesvítí ani dioda. Na netu jsem se dočetl, že se to stává při nahrání špatného softwaru...
Tak jsem to chtěl zkusit znovu a teď mi to ukazuje chybovou hlášku (Druhá příloha "errorspflash"). Chybovou hlášku v první příloze to ukazuje když zvolím "only download"možnost v SP Flash Toolu. Vše bylo prováděno na WIN7. Mám k dispozici i novější a spolehlivější počítač s WIN10, ale u toho jsem si nebyl jistý které ovladače potřebuji, tak jsem to dělal raději na starším PC.
Děkuji za veškerou pomoc
Na netu jsem se ještě dočetl, že když se staně něco takového, tak není cesty zpět. Ale počítač ten mobil furt detekuje, takže by to kurňa jít mělo. Aspon doufám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.