Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nádobí Candy

Od: jehne73 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, máte někdo zkušenost s myčkou Candy? Zajíma mě jestli je tato značka spolehlivá, nikdy jsem o ní neslyšel.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jsou to taliáni. Skoro všechny italské značky používají více méně stejné komponenty takže ať člověk koupí indesit, elektrolux nebo Candi i třeba gorenje, střeva budou skoro stejná. Osobně dávám přednost Bosch-Siemens. Ne že bych měl přehnané představy o tom že německá kvalita = delší životnost , ale siemens má na příbory třetí patro takže mi nezabírá půl patra košík na lžíce. Navíc třeba Indesitky mají nejkratší program 90 minut zatímco Siemens 29 ( řeč je o úplném mytí ne o oplachu ).

beetle*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám ji již druhým rokem a nemohu říci křivého slova. Myje, neteče, není extra hlučná :)

Můj osobní názor, že v dnešní spotřební době je cena zboží (ne)úměrná životnosti. Řekněme hypoteticky, že myčka za 6.000Kč vydrží 5 let. Myčka za 8.000Kč vydrží 6 let. Jestli někomu ten rozdíl stojí za to, je pouze na jeho rozhodnutí. Čím dražší spotřebič, tím dražší díly.

Ale abych nebyl jen všeobecný, před nedávnem proběhla aférka právě s reklamací myčky Candy a obchodem Mall.
finance.idnes.cz/...

Názor nechť si každý udělá sám... ze zkušeností vím, že si v době "kurvítek"a plánovaného zastarávání nevybere z ničeho...

Mall je kapitola sama pro sebe.

obchody.heureka.cz/...

Přeji příjemné počtení*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]