Nejste přihlášen/a.
Nevím, jestli existuje přímo norma, ale mě ani tak nebuzerovali elektrikáři, jako při pravidelné roční kontrole hasiči. Měl jsem na rozvaděčích tu jednoduchou tabulku a musel jsem jí přelepit tou dvojitou. Nezapoměli to napsat jako závadu do revizní zprávy. Přitom ta jednoduchá byla na dveřích rozvaděče nalepená už od výrobce rozvaděče.
Vím, že po bitvě je každý generál, tedy i já, ale přístě bych na tvém místě po nich chtěl předpis, který to nařizuje. Možná se pletu, ale pochybuji, že to bude v nějakém hasičském zákoně.
Jasně, budu se hádat kvůli pár nálepkám za pár korun a oni najdou tolik závad, že se z toho po..ru. A že když budou chtít, tak závady na 90 let starém činžáku najdou, o tom nepochybujte.
Jistě, máte pravdu. Má to jeden háček: Když ty závady najdou až potom, co po nich budete chtít předpis na ty nálepky (taky ze sebe s prominutím můžete udělat blbce, že jste předpis hledal a nic jste nenašel a jestli by nebyli tak hodní a neřekli vám, kde to najdete), tak k čemu je ta "obyčejná" revize, při které se ty závady nenajdou? Já vím, že to není jednoduché rozhodování, ale smrdí to buzerací, šikanou, popř. i korupcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.