Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prasknul mi dipslay na telefonu Blackview BV5000. Chtěl bych se poradit, kolik by stála výměna displaye v servise?
Pokud bych si objednal display z Chiny, byla by výměna složitá?
Děkuji vám pěkně
Pokud display stále funguje, máš nejspíš prasklé jen krycí sklo a jeho výměna by neměla být super drahá. Běžná krycí skla stojí kolem 400,-Kč a k tomu práce.
Dobrý den,
ano dotykový display funguje normálně.
Telefon je stále v záruce, je to odolný telefon, tam by mi ho nevyměnili v ráci záruky nebo bez ní?
Děkuji za radu
Zeptej se v obchodě, kde jsi ho koupil, mohli by ti dát adresu a telefon záručního servisu a s nimi se pak domluvit na mimozáruční opravě. Bude to mít i tu výhodu, že ti nepadne záruka, kterou by ti pak nemuseli uznat při případné jiné závadě s poukazem na to, že to sklo měnil neautorizovaný servis.
Jen pro upřesnění:
sklo a displej lepený v jeden díl není jen u vodotěsných mobilů, dělá se to kvůli lepšímu, kontrastnějšímu, jasnějšímu zobrazení displeje, Když to není slepené, tak obraz je degradován průchodem rozhraní sklo-vzduch.
Dobrý den,
nevíte někdo jestli je i telefonu BlackView BV5000 zvlášť sklo a display? Nebo je to lepené v jeden díl? Díky
Sice se prodává krycí sklo zvlášť (cca 620,- Kč) , ale v telefonu je to lepené dohromady (prodává se displej s krycím sklem za cca 1.650,- Kč). Myslím, že ve specializovaném servisu by ti poradili (už jsem to tu psal), al předpokládám, že oprava nebude z nejlevnějších.
V každém případě bez nějakých zkušeností bych se do toho doma nepouštěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.