Nejste přihlášen/a.
Čauky! Nejsem velký odborník v elektronice, ale když se mi vysvětlí,co mám udělat, zvládnu to.
Poradí mi prosím někdo, jak mám dat z PC(konkrětně notebook) do tabletu film, aniž by nebyly problémy s přehráním? Film jsem si v pohodě stáhla, dokonce i dala do tabletu,bohužél, nejde spusit. ,,Toto video nelze přehrát." Jaká je zde chyba? Děkuji za pomoc!
Zase budu věštit z křišťálové koule, ale patrně nemáš v tabletu přehrávač, který by formát toho videa uměl přehrát. A jestli máš tablet s operačním systémem Android, tak jsem na dálku vedel i já. Doma bych asi zkoušel a zkoušel a poradil si, ale na dálku to bohužel nezvládnu. Zkus mi říci, co máš za OS v tabletu a v jakém formátu (.mp4, .avi, apod) máš ten fil nahraný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.