Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film z PC do tabletu

Od: julca* odpovědí: 5 změna:

Čauky! Nejsem velký odborník v elektronice, ale když se mi vysvětlí,co mám udělat, zvládnu to. *smich*

Poradí mi prosím někdo, jak mám dat z PC(konkrětně notebook) do tabletu film, aniž by nebyly problémy s přehráním? Film jsem si v pohodě stáhla, dokonce i dala do tabletu,bohužél, nejde spusit. ,,Toto video nelze přehrát." Jaká je zde chyba? Děkuji za pomoc!:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

1x

Nainstaluj si z Google play VLC přehrávač a mělo by jít přehrát.Pokud to není nějaký běžně nepoužívaný formát.

Souhlasím a doporučuji.

hodnocení

0x

Zase budu věštit z křišťálové koule, ale patrně nemáš v tabletu přehrávač, který by formát toho videa uměl přehrát. A jestli máš tablet s operačním systémem Android, tak jsem na dálku vedel i já. Doma bych asi zkoušel a zkoušel a poradil si, ale na dálku to bohužel nezvládnu. Zkus mi říci, co máš za OS v tabletu a v jakém formátu (.mp4, .avi, apod) máš ten fil nahraný.

julca*
hodnocení

Je dost možný ten přehrávač, i když dával mi tam taťka film, a v pohodě to jelo z galerie. Mám Android, tablet Acer, přesně nevím. Filmy jsou avi.

Právě s .avi bývá dost často problém, protože .avi není přímo formát, ale kontejner, ve kterém se obvykle skrývá nějaký jiný formát. Takže klidně 9 filmů přehrajete a desátý ani náhodou. Ten VLC player ale přehraje opravdu skoro vše, v PC ho sám používám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]