Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém a google mi moc neporadil, nebo je chyba ve mě a mým špatným popisem závady, ale k věci. Máme LCD televizi samsung (víc nevím, ale jestli je potřeba tak zjistím) a do teď televize normálně šla, ale předevčírem přestal jít obraz a zvuk normálně šel. Ne že by obraz nešel vůbec menu jde a když přepínáme tak to normálně ukazuje kanál i to, co zrovna dávají. Jen místo obrazu je na televizi obrázek repráčku (nebo co to je), prostě to samé jako když na televizi pustíte rádio. Dali jsme automatické ladění, zkusila jsem vytáhnout i kabel a nic. Pak najednou šli jen některé kanály, pak šli všechny no a dnes zas nejde nic. Ale ať zkouším cokoliv, tak to prostě nejde. Snad někdo pochopí můj špatný způsob vysvětlení problému a snad mi někdo poradí.
Právě že jinak to normálně jde, když pustím film na televizi přes počítač tak je to všechno v pohodě. Máte pravdu že bude závada zřejmě u zapojení nebo v nastavení. Ale zapojení je v pořádku a v nastavení se vůbec nevyznáme, nebo spíše nevíme v čem konkrétně by mohl být problém nebo kde hledat. Jenže to takhle na dálku asi nebudete vědět, že? Máme tv samsung PS51D490 Díky moc za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.