Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz. Dnes jsem si zkoušela na mobil stáhnout jednu aplikaci, konkrétně Duolingo. Všechno šlo v pořádku, do té doby, než jsem se musela přihlásit. Zkoušela jsem to, a pokaždé mi to napsalo, že se vyskytly potíže s připojením. Tak jsem zkoumala, čím to může být, a po opakovaném stahování jsem si všimla, že se ta aplikace nestáhla úplně. Nevím, jestli to bude dávat smysl, ale na stránce Obchod Play, kde jsem to instalovala stažení probíhalo pomaleji, než nahoře v liště. Vždycky to dosáhlo jen 69%, zatímco v liště to bylo na 100%, a potom se to nainstalovalo, a to je právě problém, proč se mi tam nejde připojit..
Nevíte, prosím, co s tím?
Děkuji.
Ríkám to každýmu,vybodněte se na google play,tam jsou furt nějaký problémy.Běžte na apkpure.com,nej www na apky,a stahujte vše bez problémů odtud.Zde se nemusíte přihlašovat,www je ryclá,nekouše se a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.