Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúplné stažení aplikace

Od: denise43 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz. Dnes jsem si zkoušela na mobil stáhnout jednu aplikaci, konkrétně Duolingo. Všechno šlo v pořádku, do té doby, než jsem se musela přihlásit. Zkoušela jsem to, a pokaždé mi to napsalo, že se vyskytly potíže s připojením. Tak jsem zkoumala, čím to může být, a po opakovaném stahování jsem si všimla, že se ta aplikace nestáhla úplně. Nevím, jestli to bude dávat smysl, ale na stránce Obchod Play, kde jsem to instalovala stažení probíhalo pomaleji, než nahoře v liště. Vždycky to dosáhlo jen 69%, zatímco v liště to bylo na 100%, a potom se to nainstalovalo, a to je právě problém, proč se mi tam nejde připojit..
Nevíte, prosím, co s tím?
Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Stáhnout znovu pořádně → možná zkuste aplikaci najít v jiném místě. (Občas se mi u něčeho stává, že z jednoho webu či místa se stáhne jenom část, odjinud celá aplikace, dokument, ...)

hodnocení

0x

Ríkám to každýmu,vybodněte se na google play,tam jsou furt nějaký problémy.Běžte na apkpure.com,nej www na apky,a stahujte vše bez problémů odtud.Zde se nemusíte přihlašovat,www je ryclá,nekouše se a je to.

Stahovat aplikace dostupné zkrz Google Play odjinud mi přijde jako hloupost, já s GP problémy nemám.
Není to spíš špatným připojením?
A nemusi se pak nahodou odskrtnout v telefonu povoleni instalace aplikací treti strany?!(kdyz stahuji odjinud nez z google play ) Jestli-že ano, tak cokoliv se dodrbe na telefonu a budete reklamovat / opravovat svedou na Vas a "cizi" aplikace.
doplněno 18.05.17 11:01: Každopádně bych doporučil aplikaci uplne vymazat z telefonu a pokusit se ji stáhnout znovu -> nejlepe pres wi-fi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]