Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme planový kotel Dakon. Z ničeho nic utichl a nereaguje vůbec na nic. Jako by neměl přísun energie, ale zásuvka je vpořádku - zkontrolován. Vůbec nereaguje, ani nenhučí, je úplně potichu. Nic. Může mi prosím někdo poradit? děkuji
Nenastavovali jste termostat? Možná ho máte nastavený tak, že je dost teplo a kotel se spustí, až se náležitě ochladí, na tu nastavenou teplotu. Případně také (mám kotel jiné značky) můj kotel hlásí chybu nějakým kódem, který rozluštíte podle návodu.
Dobrý den, mohla bych se připojit k otázce? Máme Dakon GL 20 eko, stejná závada , dnes odborník vyměnil pojistku , ale po cca 30-60 min. topení je opět kotel nefunkční - nejde do něj el. Servisman nevěděl , co způsobilo odejití pojistky. Kde hledat chybu? děkuji mmoc za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.