Nejste přihlášen/a.
Kde mi dokážou vyměnit vestavěnou baterii v navigaci "XtechNavi "? Nejlépe v Praze a okolí? Nemám odvahu se do toho pouštět sám, i kdyby se mi povedlo baterii vyndat, těžko budu sám shánět novou.
XtechNavi EU4320SW
nonek - Bohužel, v GPS centru tuhle značku vůbec neznají a proto neopravují. Ale nějakou stopu se mi najít podařilo. Takže zkusím.
Tak, a je to. Baterii mi vyměnil na počkání (no, dejme tomu) ve výhradním dovozci a opravci této značky 45 km daleko. Stálo mě to 340 Kč i s prací (peníze za naftu nepočítám, stejně jsem měl cestu skoro oklo). Navigace zas běží jak nová
.
Dobrý den,máme podobný problém s navigací Garmin.Mohl byste poradit,kde se dá
vyměnit baterie.Děkuji za odpoved´.J.Karásková
Jedna z možností ; nevím typ vašeho zařízení, více baterií tady ... Nebo objednat baterii a potom
Osobně objednávám tady , prozatím pro tablet Asus ME301T, pro navigaci Mio Moov 360 (upravenou), pro různé mobily...možná odkaz pomůže i někomu jinému...a typ vaší navigace?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.