Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nejsem zkušeným uživatelem chytrých telefonů, mám první teď od vánoc. Je to Honor 7 lite. Poslední dobou mi přijde ten telefon hrozně pomalý, pomalejší než býval a to do něj nic nestahuju. Používám ho na internet, fb, you tube atd. Pravidelně si aktualizuji aplikace, jen mám dojem jestli se mi s těmi aktualizacemi nestahuje třeba něco navíc? Dnes jsem chtěla dát nějaký inzeráty na net a psalo mi to že tam nešla fotka nahrát z důvodu nedostatku paměti, to se mi dřív také nestávalo. Telefon taky pravidelně čistím přes správce telefonu, ani to vyčištění nahrání fotek nepomohlo. Pomaleji naskakuje i klávesnice, dřív naskočila hned, teď to trvá 2-3 vteřiny, někdy se to kousne a trvá to dýl. Když si otevřu nastavení tak nevím které aplikace můžu vypnout a které ne aby se tam něco nepodělalo třeba v OS. Prosím poraďte.
Určitě v první řadě restartovat. Jednou mi nějakej servisák říkal, že smartphony je dobré restartovat každý týden. Pravda, bylo to nějaký ten rok zpátky, ale když se mi telefon začne sekat, restartuji a je klid. Zkontrolovat, zda správce telefonu maže postahované soubory, pokud máte fotky, smazat fotky (dělám přes google, nabízí možnost smazat v telefonu fotky, které už jsou bezpečně zálohované). Mažu i zprávy, sice moc místa asi nezabírají, ale na co je "skladovat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.