Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout fotky z počítače

Od: johanka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám nokia lumia 800 a ráda bych si ztáhla fotky do mobilu d notebooku,ale vůbec mi to nejde. Poradíte mi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z otázky není jasné, kterým směrem chceš fotky stahovat, ale v každém případě pro vzájemnou komunikaci obou přístrojů musíš mít příslušný obslužný program od Nokie. Měl by být na CD k telefonu, popř. na něj bude nějaký odkaz v návodu k obsluze. Lumii nemám, takže konkrétní program nevím.

hodnocení

0x

Použiť program na prepojenie ako bolo napísané vyššie.: microsoft.com/...

Ďalšou možnosťou je prenos pomocou bluetooth a keď ich nie je veľa,tak poslať email s prílohou fotiek sáma sebe a potom si email prečítať v telefóne a fotky stiahnuť do telefónu.

ice*
hodnocení

0x
Nejlepší by asi bylo připojení kabelem a buť nainstalovat software k telefonu, nebo se pokusit nainstalovat jen ovladače pro telefon aby ho notebook zobrazil jako paměťovou kartu. Nebo je možnost pokud je v telefonu internetový připojení, tak někam nahrát fotky (uložto atd...) a následně je stáhnout do zařízení mam je chcete.

hodnocení

0x

Prosím Vás,nejlepší řešení je v notebooku nainstalovat total commander,pak si odněkud stáhněte pro něj plugin media audio 2,třeba totalcmd.net/... ,pak klikněte na archiv aje to,a můžete dle libosti kopírovat oběma směry.Jo,a soubory v nokii se vám zobrazí tak,že kliknete na místa v síti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]