Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie Lumia 535

Od: martinpeugeot® odpovědí: 1 změna:

Mám od novoty mobil Lumia 535 s WinPhone je to nyní rok a 4 mesice a nejdnou telefon z ničeho nic přestal držet baterii...večer nabita a přes noc do rána se vybila na 40 procent, kontakty jsou čisté, na telefonu nebezi nic na pozadí, je zaplý spořič baterie, telefon mi vydžel bez nabití i několik dní (jen občas volalám), čím to je způsobeno takový pokles výdrže baterie - odešla? (že se to objevilo tak náhle-ne tedy postupne) nebo je vadný mobil? nebo něco baterku žere? diky moc..

aaaa...

ted jsem to zkoušel bylo 44 procent a najednou mi to ukazuje 49 procent...? připojil jsem nabíjecku a je 44 procent..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Nikdo neodpovídá, tak napíšu něco já a ostatní se třeba přidají.
Pokles přes noc, zejména tak výrazný, může být způsoben například novou aktualizací. Další možnost vybití je ponecháním mobilu v režimu, kdy nedojde k aktivaci spořiče, třeba zapnutou nějakou aplikací nebo běhu na pozadí. Poslední bych viděl vadnou baterii.
Můžete buď projít nastavení a zkontrolovat čas a způsob provedení aktualizací, můžete na noc vypínat wifi nebo datové připojení, můžete na noc nechávat mobil na nabíjení, i když se to nedoporučuje, a konečně můžete koupit jinou baterii.
Skok o pár procent může být způsoben připojením na nabíječku, ale zdá se mi, že 5% je moc, alespoň já se s tím nesetkal, navíc vždy došlo spíš ke zvýšení hodnoty. Teoreticky by k tomu mohlo dojít po vypnutí žravé aplikace.
Někdy může baterka poklesnout z důvodu jakéhosi neobnovení displeje, po zapnutí se krátce zobrazí vyšší dřívější hodnota a hned spadne.
Pro shrnutí: Prolezte nastavení, všímejte si běhu aplikací i na pozadí, a pokud jste si opravdu jistý, že nic z toho jste omylem nezapnul, prostě koupíte za pár stovek novou baterii. Ten rok a půl je u životnosti normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]