Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním film Vzhůru Ke Dnu ! (en. going under)

Od: pajis* odpovědí: 6 změna:

Viděl jsem ho jako malej na vhs a když jsem tu vhsku znova našel můj starej reciever ji rozmotal a přetrhl a možná jsem tomu trošku napomohl, každopádně pokud tento film někdo vlastní v jakémkoli stavu budu ohromně rád za zkopírování. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

tento? filmecheck.cz/... tak si ho stáhněte nebo kupte na DVD.

@mnd: Zkoušel jste ty odkazy? Ani na jednom film není.

Pajis: Zkusil bych to tady. Ale je třeba registrace a nevím jestli je to dabované. Ale je to na 7 dní zdarma a mezitím to mužete zjistit a případně si to stáhnout.

mnd®

Si ho stahuji abych věděl o čem to je a funguje mi to.

doplněno 08.05.17 02:11:

Taky se musíte registrovat.

pajis*
hodnocení

Díky a mohl by jste mi to nějak poslat? moc těmhle webům nevěřím zvlášt když je zkušební doba zdarma a stejně chtějí číslo karty ):

No jo. Tak daleko jsem neklikal. Oni chtějí číslo karty, protože předpokladají, že se najde dost takových, co zapomenou ve zkušební době členství zrušit a po sedmi dnech strhnou na další měsíc pouhých 39,99€. cca 1080kč.

A to se vyplatí.

@mnd: Odkud to stahujete? Na HellSpy.cz ani na Přehrajto.cz mi to žádný film toho názvu nenašlo. Registrace na to nemá vliv.

Dejte přímý odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]