Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová součástka lednice

Od: klepi® odpovědí: 5 změna:

Mohu se zpetat neví někdo, kam v lednici patří tato součástka, vypadlo nám to z lednice, a lednice, teď nechce dovírat, jakoby nepřiléhá těsnění.

Plastová součástka lednice

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ona je zlomená, vrátit zpět nepůjde, dveře musíte rozmontovat. Jenže, tento plast nejde slepit ani jinak opravit. Vyzkoušejte zavolat do servisu, možná budete mít větší štěstí než já. Výměna je rychlá, jen já to 3 dny piloval z hliníku :(

hodnocení

Wlezley, díky moc za pomoc, ale ta lednička stála nová kolem 5 000 je to nějakej sráč z globusu Goddess, ale vydržela 6 let bez jakékoliv opravy, takže jdeme do nové lednice, Bůhví kolik by stály dveře.

hodnocení

1x

Naprosto souhlasím a přeji šťastnou ruku při výběru *palec*

hodnocení

0x

Podívejte se na spodní pant, vypadá to jako doraz (brzda) otvírání, aby se dveře neotevřely moc a neohnuly pant. Což se nejspíš stalo a proto dveře nedoléhají. Docela problém, třeba Whirpool takovou drobnost nedodá jako díl. Nabídli mi komplet dveře za 4500Kč :)

hodnocení

Na spodní jsem koukal, ale tam podobná součástka je, akorát je jakoby do půlkruhu, zkoušel jsem jí tam nějak dát ale nechce se jí, takže asi odněkud jinud vypadla, ale děkuji bude to asi ten doraz brzda, akorát nevím odkud vypadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]