Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měl bych na vás dotaz. Mam autorádio pioneer DEH-4300UB a za jízdy mi začalo jakoby cbrastit v reproduktorech až se ztratil zvuk úplně. Na to začalo být od rádia cítit zápach, jako když se pálí drátky a rádio zhaslo. Ihned jsem ho vyndal a zadní "chladič" rádia byl úplně horký a prasklá pojistka. Doma jsem proměřil kabely v iso konektoru kam jde proud a ten je v pořádku (cca 12.60). Když dám novou pojistku, okamžitě praskne při zapojení iso konektoru do rádia za praskání v repro. Rádio jsem rozebral a kromě trošku nahnědlého místa na desce v oblasti napájení na ní není nic špatného. Je možné že je spálený třeba zesilovač na rádiu a tím pádem je nepoužitelné, nebo bude chyba v napájení či kabelech od reproduktorů? Nechce se mi moc rozebírat celé auto abych hnedal příčinu když může být na vině jen chyba v rádiu. Mám ho cca 5-6let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.