Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dron DJI Phantom 4, sekavy stream na tablet

Od: rene* odpovědí: 2 změna:
Hezký den :) ... Chtěl bych poprosit o radu... :) Mam DJI phantom 4, vše super, ale při létání a i když točim nebo netocim se mi obraz v tabletu seká. Je to normální nebo to mám řešit reklamací? Aplikaci mám nainstalovanou na tabletu Lenovo nějaké ne zrovna nejnovější řady. Nemá to slot na SIM a tak internet mám připojen přes WiFi. Buď doma přes router nebo někde jinde přes hotspot v mobilu. Napadlo mě, mohlo by to být lepší kdybych pouzival telefon? S připojením k internetu?... Děkuju za rady. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, s dronem zkušenost nemám, ale pokud se seká video v tabletu, tak to odhaduji na malou (nebo hodně zaplněnou) RAM. Takže, na video je lepší tablet s RAM větší, než je 1 GB. Zdravím!

horak*
hodnocení

0x

Nejprve doporučuji porovnat záznam přímo v kameře se streamem. Bude-li záznam kamery bez rušení a downlink z Lightbridge na mobil trhaný, tak je problém ve vzdušné cestě nebo mobilu. Snižte na minimum rozlišení pro downlink a znovu odzkoušejte. Pokud to ustane, nestíhá mobil. Pokud by tomu trhání předcházel nějaký šum apod. rušivé úkazy, tak to může být i výpadky signálu, které na 2,4 GHz díky všudypřítomné WiFi zahlcují komunikaci. Zkuste tedy na jiném místě. Zatím vše, co mě momentálně napadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]