Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadl obraz i zvuk na tv

Od: vendula* odpovědí: 1 změna:
Ahoj, mohl by mi někdo poradit? Mám starou televizi ještě značka Otava a přijímám na ni přes set-up box o2tv. Všechno perfektně fungovalo, občas teda došlo k seknutí set-up boxu, ale stačilo jen ho vytáhnout z elektriky a zase fungoval. Před pár dny ale zničehonic vypadl obraz i zvuk a objevilo se jen zrnění, tv nereagovala ani na ovladače a ovládání přímo na ní hodně blblo. Nepomohlo nic, asi po půl hodině opět obraz šel a pak zase vypl. Ráno šel úplně bez problémů asi půl hodiny a zase. Odpoledne a následující dva dny to šlo opět bez problémů a dnes po třech hodinách zase výpadek, na chvilku to pak šlo a od té doby zase nic. Vypnutí a zapnutí tv nefungovalo, všechny kabely jsou zapojené. Poraďte mi prosím zda je porucha v tv nebo v set-up boxu, ať vím koho zavolat na opravu. Na et-up box mám stále záruku. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To vypadá na poruchu TV přijímače, pokud nereaguje správně na DO. Podíval bych se ještě na dokonalost spojení kabelem SCART. Setop box bych vyzkoušel někde u sousedů připojením na jinou TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]