Ahoj, mohl by mi někdo poradit? Mám starou televizi ještě značka Otava a přijímám na ni přes set-up box o2tv. Všechno perfektně fungovalo, občas teda došlo k seknutí set-up boxu, ale stačilo jen ho vytáhnout z elektriky a zase fungoval. Před pár dny ale zničehonic vypadl obraz i zvuk a objevilo se jen zrnění, tv nereagovala ani na ovladače a ovládání přímo na ní hodně blblo. Nepomohlo nic, asi po půl hodině opět obraz šel a pak zase vypl. Ráno šel úplně bez problémů asi půl hodiny a zase. Odpoledne a následující dva dny to šlo opět bez problémů a dnes po třech hodinách zase výpadek, na chvilku to pak šlo a od té doby zase nic. Vypnutí a zapnutí tv nefungovalo, všechny kabely jsou zapojené. Poraďte mi prosím zda je porucha v tv nebo v set-up boxu, ať vím koho zavolat na opravu. Na et-up box mám stále záruku. Děkuji
To vypadá na poruchu TV přijímače, pokud nereaguje správně na DO. Podíval bych se ještě na dokonalost spojení kabelem SCART. Setop box bych vyzkoušel někde u sousedů připojením na jinou TV.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.