Nejste přihlášen/a.
Budu Vám nesmírně vděčná za dobré odpovědi. Pokud neznáte přesnou odpověd tak mi prosím sdělte kde by se dalo doposlouchat rádio z předchozích dnů v počítači.
27.4. 2017 ve čtvrtek v 20:00 v rádiu dávali nějaký příběh o neuvěřitelně chytré Matyldě (doufám, že jsem si jméno nespletla). Matylda si dokázala do hlavy "zasunout" všechnu všechnu informaci. Matylda se rozhodla naučit se celý jízdní řád, také něco s matematikou atd. Mamka a učitelka byly na ni pyšné. Skoro na konci rozhlasu celé Matyldině třídě paní učitelka dala za úkol si něco zjistit o ledních medvědech a Matylda se chystala zapamatovat úplně všechno co bylo možné do posledního slova. Mamka ale Matyldě poručila něco zapamatovat navíc-no nejspíš, možná i ne, už si toho moc nepamatuji. A vlastně začala o těch medvědech povídat, aby si ji mamka zkonrtolovala jestli to umí ale ona, Matylda, ani jednu větu nedala a tak se mamka rozhodla, že musí být nějaké řešení, a tak jí koupí nahradní hlavu. Pak to byl konec a pokračování mělo být na příští den ve stejnou dobu,ale na příští den jsem neměla dostup k rádiu, takže jsem to nedoposlouchala. Skoro nikdy mně rádio zas tak nezajímalo, tenhle příběh se mi velice zalíbil-hlavně ten hlas vypravěče (ten vypravěč ze seriálu Mach a Šebestová) MÁM ALE ZÁJEM SI TO DOPOSLOUCHAT
, jenže nevím, jak bych mohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.