Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám telefon Xiaomi (android) a pravidelně každý den mi chodí sms od O2, že se chci připojit k internetu. někdy třeba týden ve 2:43 v noci, pak zase pár dní v 19 hod atd. Data mám vypnutá a radši jsem si u O2 nechal zablokovat internet, abych každý den neplatil 29 kč nebo kolik to teď je...
Dá se zjistit, která aplikace se vynucuje přístup k internetu i přes vypnutá data?
Díky
Bohužel momentálně nemám k dispozici telefon s androidem, ale myslím, že v nastavení se dají zjistit oprávnění pro jednotlivé aplikace. Ovšem máte-li vypnutá data, žádná aplikace by se neměla dostat takto daleko.
@radoss: To lze? Resp. to vážně někdo riskne? Nestačím zírat. Máte k tomu nějaké slušné zdroje? Tato problematika mě zajímá.
@radoss: Tak to je nářez. Na mobilu povolit root účet. Neuvěřitelné. Děkuji Vám, cítím se obohacen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.