Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká aplikace se mi připojuje k internetu?

Od: martin12* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám telefon Xiaomi (android) a pravidelně každý den mi chodí sms od O2, že se chci připojit k internetu. někdy třeba týden ve 2:43 v noci, pak zase pár dní v 19 hod atd. Data mám vypnutá a radši jsem si u O2 nechal zablokovat internet, abych každý den neplatil 29 kč nebo kolik to teď je...

Dá se zjistit, která aplikace se vynucuje přístup k internetu i přes vypnutá data?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

0x

Bohužel momentálně nemám k dispozici telefon s androidem, ale myslím, že v nastavení se dají zjistit oprávnění pro jednotlivé aplikace. Ovšem máte-li vypnutá data, žádná aplikace by se neměla dostat takto daleko.

doplněno 02.05.17 11:44:

@radoss: To lze? Resp. to vážně někdo riskne? Nestačím zírat. Máte k tomu nějaké slušné zdroje? Tato problematika mě zajímá.

doplněno 02.05.17 12:02:

@radoss: Tak to je nářez. Na mobilu povolit root účet. Neuvěřitelné. Děkuji Vám, cítím se obohacen. :)

radoss*
Momentalne jsem na telefonu v praci takze nejake linky nepošlu, ale pokud zabrouzdate na youtube, nebo google tak staci najit vyraz napriklad cookie clicker cheat/skript. Po stazeni a zapnutí aplikace na Vas hned vybafne ze potrebuje vsechna prava v telefonu protoze simuluje klikání za Vás a bez nich by to neslo. A verte ze lidi jsou tak šílení ze to potvrdí. Bot funguje jak ma, ale preci jen nikdo uz nevi jake dalsi skryté funkce ma v sobe. Pak se muze stat ze se potaji snazi pripojit na ruzne stranky a stahovat bez vaseho vedomi dalsi verbez do telefonu.

radoss*
hodnocení

0x
Taky zalezi na tom jestli jste nejake aplikaci nepovolil plne prava v telefonu. Vetsinou to chteji ruzni "boti" na automatické klikání ve hrách.

hodnocení

0x
Až tak do toho nevidím, ale klidně by to mohl být samotný Android. Zjišťuje třeba aktualizace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]