Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garmin oregon nezobrazuje dobře mapu

Od: topta® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nahrál jsem na kartu turistické navigačky novou mapu a začaly problémy. Navigace mi ukazovala nesmyslně někde do moře (viz obr.), tak mi došlo, že se ty mapy asi nějak "hádají", tak jsem zkusil to vrátit zpět. Vymazal jsem z karty tu mapu, nepomohlo to. Zkusil jsem mapu vypnout, to se podařilo, ale místo moře se teď ukazuje místo mapy jen bílá obrazovka (viz obr.).

Poraďte mi, prosím, jak zase dát mapy do původního stavu? Jak mapu vymažu nadobro? Asi se nějaké soubory z karty, kde byla nahrána ta problémová mapa, sami nahrály i do paměti navigace. Když navigaci připojím k počítači, tak v žádné složce nemůžu najít přehled stávajících map, kde bych si mohl vybrat tu mapu a smazat.

Kdyby náhodou někdo věděl, jak se zbavit toho černého pruhu dole, tak bych taky poprosil o radu.

Mockrát děkuji.

Garmin oregon nezobrazuje dobře mapu
Garmin oregon nezobrazuje dobře mapu #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

1x

Najít v menu "tovární nastavení" a ťuknout na to?

hodnocení

Zkusil jsem to, sice se vymazalo všemožné nastavení, které si nepamatuju, jak už bylo nastavené, ale vypadá to, že to zatím funguje. Budu to sledovat a uvidím, jestli je to už na 100% OK. Díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]