Nejste přihlášen/a.
S tlf.Nokia Lumia 610 se nemohu pomocí aplikace N.suite ani PC suite připojit k PC.Při připojení telefonu mne automaticky naskočí aplikace ZUNE,přes kterou ovšem nemohu zálohovat kontakty z tlf.do počítače.Rovněž tak nemohu tyto upravovat pžřes počítač,jako tomu bylo u verze nokia suite.Poradí mne někdo co s tím.Díky.
Je důležité,jakou máte verzi Nokia Suite.
Podpora telefonů Lumia začíná tuším na verzi 3.6.36.0
Zkuste otevřít Nokia Suite a podívat se vpravo nahoře,případně aktualizujte.
Dobrý den,díky za radu.Nainstaloval jsem poslední verzi Nokia Suite 3.6.36.0,ale spojení mezi tlf.a PC jsem neprovedl.Zřejmě se musí ještě něco nainstalovat do telefonu/ na starém telefonu N95 8GB/,jswem měl rovněž nainastalovanou verzi Nokia Suite,přes kterou jsem se přihlašoval k PC.V pčípaděm,že by i u tohoto modelu telefonu bylo něco takového potřeba,prosím o radu,co mám udělat,popř.jakou verzi do tlf.stahnout.Děkuji.
No,do toho telefonu Vy nenainstalujete nic,to dělá automaticky Nokia Suite po připojení přístroje.
1. Zkuste se podívat v počítači (Start - Ovládací panely - Přidat nebo odebrat program),zda máte v nainstalovaných programech také Nokia Connectivity Cable Driver.
2. Zkuste otevřít Nokia Suite,vyberte Nástroje - Přidat nový přístroj
3. Anebo zkuste použít jiný kabel
Mám nainstalovaný program Nokia Conektevity Cable Driver .Když jsem otevřel v Nokia Suite nástroje a klikl na přidat nový přístroj,nic se nedělo ani při výměně jiného kabelu.Zkrátka po připojení tlf.k PC jej PC "nevidí".Navíc po připojení se mne tlf.automaticky připojí k programu ZUNE a na Nokia Suite se mne v levém dolním rohu neobjeví.Nevím proč.Prosím o radu.Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.