Dobrý den prosím o radu mám 3d Tv Lg ale mám problém na ní přehrát 3d film nevejde se na žádnou flashku (je jedno jakou kapacitu má) tak prosím jaký externí disk by jste mi doporučili popřípadě i něco jiného?Děkuji vám za odpověď
Problémem může být flashdisk naformátovaný na FAT32,kde je omezená velikost souboru.V počítači ve správci disků koukněte jestli není problém v tomto a případně naformátujte na NTFS a bude po problému.
be
Dekuji za radu stacilo teda preformatovat flash disk uz jsem zkousela i prehrat film a vse funguje ale externi disk si musim poridit i kvuly fotkam a taky vetsina filmu ma vetsi velikost ze se na 16 flash disk nevejde nevite tey o nejakem dobrem?
Mám také 3D TV LG a filmy ve 3D na ní přehrávám bez problémů. Největší ve formátu . mkv jsem měl zatím 10 GB, který jsem dal na flash paměť o velikosti 32 GB. Abys ho mohl na takovou flash paměť nahrát, tak musí být flash paměť naformátována na NTFS, který umožňuje ukládat větší soubory (jak ostatně píše i předchozí rádce).
Asi překonvertovat,tedy jestli máš vytvořený obraz disku...(mkv,mp4...)záleží co to žere... Jinak vypálit na Bluray...
be
Vyřeším to i tím že si porídím externí disk? Nebo je to k nicemu?
satak
Co to je za soubory?Jakou to má koncovku? Velikostí to nebude... Soubory musíš překonvertorovat do formátu,který tv podporuje(mkv,mp4)...nebo vypálit zkopírovaný obraz disku na bluray a použít bluray přehrávač...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.