Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mohl by mi někdo z vlastní zkušenosti doporučit kvalitní držák do auta pro Iphone 5C . Telefon chci používat jako navigaci. Hlavně za rozumnou cenu.
Koupil jsem si nejobyčejnější univerzální držák na mobil za třicet korun z číny do ventilační mřížky, mám s ním naježděno zatím asi 30 tisíc kilometrů a pořád drží, ani jednou mi z něj mobil nevypadl, nic (a to má můj mobil 190 gramů) kupoval jsem ho "na zkoušku", že až odejde, tak koupím lepší, a zatím nebyl potřeba. Na druhou stranu jsem měl předtím přísavkový na sklo a ten mi absolutně nevyhovoval, pořádně nedržel a byl (v dodávce) strašně daleko a zakrýval výhled. Takhle mám mobil hned po ruce a nezasahuje vůbec do výhledu ven.
promon: ten mám taky (ve svém autě), kupovaný v setu s nabíječkou kolem 300 Kč, ale právě se mi dost viklá, takže ho mám tak, že se mobil opírá o palubovku.
Těma všema opruzujícíma dvouručákama jsem si prošel a skončil u tohohle špičkového jednoručáka, ale na přísavce aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.