Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala jestli půjde bezdrátově propojit můj notebook s naší 6 let starou plazmou Samsung (PS42B450)
Jelikož se učím španělsky a z tohoto důvodu ráda sleduji různá videa na you-tube nebo seriály na španělských Tv kanálech
uvítala bych kdyby to bylo možné na TV obrazovce. Sice máme int i Tv od UPC , ale z těch cca 300 kanálů co máme v nabídce není ani jeden ve španělštině Jejich užasná platforma Horizon u které první 2 měsíce ani nešlo seřadit oblíbené kanály mi je v tomto směru celkem k ničemu
Koukala jsem tedy na netu čím se dá pc bezdrátově propojit s tv , ale vůbec se v tom neorientuju
( multimediální zařízení, usb wifi adaptér atd)
Pokud by mi někdo poradil budu moc vděčná
proč přes půlku obýváku? postavíte NB vedle telky, jediný co by asi nebylo pohodlný je jít to naklepat na noťas ale to by vyřešila bezdrátová klávesnice s myší, a ty mohou být v posteli...
Ten jsem právě na netu taky objevila , akorát jsem z popisu nepochopila jestli to není pouze pro novější smart tv
Je to ono? multimedialni-centra.heur/...
Doporučuji koupit HDMI kabel, který mají v každém elektru a 3 metry kabelu stojí 2 stovky cca
Osobně bych bez tohoto kabelu nedal ani ránu, televizní programy skoro nevyužívám a na filmy koukám skrze internet v notebooku, přičemž mi telka slouží jako obrazovka.
Kabel přenáší zvuk, obraz a to vše v precizní kvalitě a bez žádné prodlevy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.