Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala jestli půjde bezdrátově propojit můj notebook s naší 6 let starou plazmou Samsung (PS42B450)
Jelikož se učím španělsky a z tohoto důvodu ráda sleduji různá videa na you-tube nebo seriály na španělských Tv kanálech
uvítala bych kdyby to bylo možné na TV obrazovce. Sice máme int i Tv od UPC , ale z těch cca 300 kanálů co máme v nabídce není ani jeden ve španělštině
Jejich užasná platforma Horizon u které první 2 měsíce ani nešlo seřadit oblíbené kanály mi je v tomto směru celkem k ničemu
Koukala jsem tedy na netu čím se dá pc bezdrátově propojit s tv , ale vůbec se v tom neorientuju
( multimediální zařízení, usb wifi adaptér atd)
Pokud by mi někdo poradil budu moc vděčná ![]()
proč přes půlku obýváku? postavíte NB vedle telky, jediný co by asi nebylo pohodlný je jít to naklepat na noťas ale to by vyřešila bezdrátová klávesnice s myší, a ty mohou být v posteli...
Ten jsem právě na netu taky objevila , akorát jsem z popisu nepochopila jestli to není pouze pro novější smart tv ![]()
Je to ono? multimedialni-centra.heur/...
Doporučuji koupit HDMI kabel, který mají v každém elektru a 3 metry kabelu stojí 2 stovky cca ![]()
Osobně bych bez tohoto kabelu nedal ani ránu, televizní programy skoro nevyužívám a na filmy koukám skrze internet v notebooku, přičemž mi telka slouží jako obrazovka.
Kabel přenáší zvuk, obraz a to vše v precizní kvalitě a bez žádné prodlevy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.