Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm GSM

Od: jirkajc® odpovědí: 4 změna:

K ochraně malé dillny 20 m2 sousedící s domem bych potřeboval nějáký alarm,který není závyslí na elektrickém proudu spojený s pohybovím čidlem,kde bych vložil přednabitou sim kartu a alarm by mi v případě narušení odeslal smsku na můj telefon. Podadíte někdo nějáký model,typ co je dnes na trhu a funguje? Nic drahého nepotřebuji. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každý alarm má zálohu z baterie, jinak postrádá smysl. Na trhu je nepřeberné množství výrobků, vše je o ceně. Alarm, karta, baterie, spotřební materiál. Třeba BENTECH G02 je v češtině a čidla bezdrátová ale zase musíte hlídat baterky:

j-shop.cz/...

hodnocení

0x

Koupil jsem už před lety GSM alarm z dealextreme.com. Tak kolem 1000 Kč se dají sehnat. Jsou na 12V, takže je možné napájení např. z autobaterie, ideálně z baterie která se bude automaticky dobíjet ze sítě.

Přesně ,já mám něco podobného na RD už cca 5 let a funguje dobře.Už parkrát zafungoval..Kupoval jsem jej na Aliexpressu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]