Nejste přihlášen/a.
Ahoj, "řeším"právě starší dvouzářivkové svítidlo (2x 36W) s tlumivkami na bytě studentek, které šíleně hučí a potřebuju vymyslet jednoduchou a co nejlevnější opravu bez nutnosti výměny svítidla. A než něco bastlit nebo kupovat nové tlumivky se mi jako nejlepší cesta jeví výměna tlumivek za elektronický předřadník. Našel jsem cosi od Hadexu, ovšem za podezřele (aspoň mi přijde) nízkou cenu. Má někdo zkušenost? Vydrží to, nebo budu za půl roku hledat řešení zase? Díky
ještě nedávno jsem se nemohl zbavit asi tisíce kusů el.předřadníků 2x36W zn.Philips. nakonec jsem je nabízel i zadarmo. na netu v eshopech stál snad 5stovek. nakonec jsem je nechal ekozlikvidovat. tohle je nějaké levné, ale asi to fungovat bude. určitě mám v garáži ještě nějaká nová kompletní světla na dvě trubice osazené předřadníkem, která jsem nabízel za odvoz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.