Nejste přihlášen/a.
Zvažuji koupi chytrého náramku do 1000kč.Máte prosím někdo zkušenosti s kompatibilitou? Na internetu jsou většinou nabízeny náramky s Androidem 4.3 a výše, já mám ale telefon (Sony Xperia L) pouze s 4.2.2 a kvůli náramku se mi nový nechce kupovat. Nevíte prosím, jestli telefon vs. náramek budou v této konfiguraci fungovat?
Nu, Android 4.3 a 4.2 mají stejné jádro, tipoval bych, že to půjde. Ale především bych se na to prvně zeptal prodejce. A když Vám řekne že ano a zjistíte opak, máte dobrý důvod ten krám vrátit.
Samozřejmě je také možné si mobil upgradeovat.
Nemáte prosím nějaký návod,jak telefon upgradovat na vyšší verzi,popřípadě kontakt na nějaký servis,který se tímto zabývá?
Pokud to nejde softwarově (v nastavení), pak budete muset ručně.
Osobně (po vyzkoušení spousty jednoduchých, avšak nefunkčních programů) doporučuji pročíst dokumentaci k nástrojům ODIN a TWRP. A zvážit samozřejmě rizika. Telefon se v procesu skutečně může bricknout. Zbytek je pak už jasný - stáhnout požadovaný Android a naprat ho do ODINem rootnutého telefonu pomocí TWRP.
Sám mám SS3 i9300 (podpora do Androidu 4.xx) s nejnovějším LineageOS (nástupce Cyanogenu, Android 7.xx) a nemohu si vynachválit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.