Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smartphone do 8 000 Kč

Od: hujt odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

snažím se vybrat si solidní smartphone nejlépe do částky 8 000 Kč a níže, ve výjimečné situaci pak může být cena o něco málo vyšší, vyplatí-li se zakoupené zařízení. Požadavky nemám nijak vysoké, jsem běžný uživatel a ocením především slušnou ramku a procesor (zadýchávajícíh se a lagujících telefonů jsem si už užil), dobrou výdrž baterie (ideálně kolem 3000mAh +), alespoň průměrný fotoaparát a displej max. 5,5, full HD. Pokud by tělo nebylo plastové, šlo by o velmi vítaný bonus. Největším favoritem je zatím Huawei P9 lite, od toho mě ale odrazuje právě plastové tělo a podle mého názoru nepříliš pěkně vypadající čtečka otisků prstů, preferuju spíš čtečku kruhovéo tvaru. Samsung se mi designově nelíbí a s LG nemám nejlepší zkušenosti.

Děkuji za Vaše rady a tipy. Pěkný zbytek dne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Xiaomi redmi note 4 global.
P9 lite verze 2017.
Asus zenfone 3 max
Lenovo P2

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, šel bych do toho P9 Lite. Mám P8 lite rok a půl a vše bez problému. I když už P8 lite není vlajková loď stále občas přijde nějaká aktualizace což např. u Samsungu nemůžeme čekat. Kamarád si vybíral mobil a já mu poradil P9 lite a pomohl jsem mu s prvotním nastavením a musím říct že mobil vypadal i fungoval skvěle. Okamžitá odezva, pěkný vzhled, dělá moc pěkné fotky, ideální velikost a co mě nejvíce překvapilo byla čtečka otisku prstu. Čekal jsem že odemykání telefonu čtečkou bude trvat nějakou tu sekundu, omyl! Hned jak jsem přiložil prst, mobil se hned odemkl. Rozhodně rychlejší než např. u iphonu 5s. Jak asi každý ví, tak sluchátka u mobilu jsou většinou na nic. U Huawei ale musím říct že hrají parádně. Za mě jednoznačně P9 Lite

vernon
hodnocení

0x
Tak od telefonů Huawei mne vždycky odrazoval právě ten děsivý dizajn, Samsungy jsou proti tomu krasavci...:-D

nox®
hodnocení

0x

Pokud je limit až někde k osmi tisícům, osobně bych zauvažoval například o Honor 6X. Nicméně momentálně mám Xiaomi Redmi Note 4 Global a jsem velice spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]