Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android-proč je výpis volání omezený na 14

Od: in4mator® odpovědí: 2 změna:

Mám telefon Sony Xperia s Androidem 4.0.4 a ve výpisu volání se mi zobrazují jenom hovory cca 14 dní nazpět. Telefon jsem i (ne ale k vůli tomu) resetoval do továrního nastavení, ale stejně to tak je pořád. Nedá se to nějak nastavit? Stejně tak mě štve, že u SMS, která přijde aktuální den není zobrazen čas příchodu nebo odeslání, čas se zobrazí až následující den (nebo s určitým zpožděním). Díky moc za názory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S nastavením ukládaní protokolu volání ti neporadím. Vypadá to že to je část androidu kterou si výrobci upravují podle svého gusta, takže to není na všech mobilech stejný. Co se týče těch esemesek můžeš instalovat aplikaci Oskárek a nastavit ji jako výchozí aplikací pro zprávy. I kdybys ji nechtěl používat pro posílání zpráv přes webové brány,(což by byla samozřejmě škoda )tak budeš mít přehledně tříděné doručené zprávy podle odesílatele a čas doručení se ukládá ihned. Apka je na googleplay v placené i bezplatné verzi.

hodnocení

0x

Měl jsem taky Xperii ale dokud jsem protokol nevymazal,tak se výpis zobrazoval klidně 4 měsíce!Asi máte šptné nastavení nejen protokolů ale i SMS!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]