Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení TV + dom.kino + satelitní resívr

Od: vojakmani® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

prosím o radu.Chtěli jsme propojit TV Panasonic a O2 TV přes notebook,abychom měli zvuk přes domácí kino.TV nemá scart,ale domácí kino ano.Koupili jsem cinch kabel 5 m 3 x cinch(žlutá,červená,bílá) a scart adaptér IN/OUT.Vše jsme propojili,ale zvuk nejde.Kdo nám poradí,jak lépe zapojit a propojit tyto zařízení.Děkujeme!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zvuk vyvěst z notebooku rovnou, přes sluchátka do domácího kina. Scart to chinch IN/OUT kabel, s tím nemám moc dobré zkušenosti. Také se mi nepovedlo ho rozchodit.

satak
hodnocení

2x
Nejlépe takto: notebook-av receiver-tv

Nejlépe HDMI kabelem...
Av-receiver mívá obvykle 5x HDMI vstup,takže přístrojů může být několik...přes HDMI jde i zvuk.
Hezkou digitální neděli...na cinche zapomeňte!

hodnocení

0x
Těžko radit když se neví kde máš jaký konektory. Navíc mě trochu mate ten noťas.

O2 TV lze sledovat "na všem"co má přístup na internet. viz zde dole

...

@vojakmani: Jak píše @Jenyk, bylo by dobré vědět jaké jsou na přístrojích konektory. Takto se dá jen hádat.

Díky za upřesnění. Já se s tím setkal jen před lety a to byla jediná možnost nechat si od nich poslat receiver.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]