Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout systémové vyzvánění z telefonu?

Od: hanesz* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
vlastním mobilní telefon Huawei Ascend y550, kde mám nastavené výchozí vyzvánění "Grassland dance".
Dnes jsem si koupil nový telefon Lenovo A1000 a chtěl bych si do něj toto vyzvánění přemístit. Jde to nějak?
Např. že bych našel vyzvánění ve stromové struktuře Huawei jestli tam je. Kde to kdyžtak hledat, v jaké složce?
Je možné to najít na internetu? Mě se to nepodařilo, respektive jsem našel vyzvánění s tímto názvem, ale bylo to něco jiného. Nemají někde seznam vyzvánění ke stažení?
Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Všechny Huawei tóny by měly být zde tones.mob.org/...

V telefonu ho určitě někde najdete, ale budete muset hodně hledat a čert ví, jak je to tam skované.

vladan
hodnocení

0x

Stahni si v "googlePlay" telefonu, který chceš zkopírovat aplikaci "Total Commander". Je to správce souborů, který Ti umožní i procházení systémových souborů a jejich kopírování. Pak projdi složku "kořenová složka souborovýho systému".

Je to podle typu telefonu, nejde napsat obecně, kde to bude. Procházej podsložky postupně až narazíš na "media", či "ring tone". Soubory uvnitř označ a zkopíruj je do složky třeba "download", ze které to můžeš nasdílet "bluetoothem" do svýho novýho telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]