Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej čísla 83 83 83 jakou má cenu?

Od: michaelfox odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
zvažuji prodej SIM s číslem xxx 83 83 83 jako má podle vás cenu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Cena čísla se rovná poptávce - jsou mraky čísel tzv. zlatá za zhruba 1000,-kč.

Já bych takové např. nikdy nechtěl. Člověk s telefonem 777 777 777 musí mít peklo - při fiktivních registracích ho asi bombardují smsky a volají všichni možní a nemožní...

Pro obchodníky, managery atd. se může číslo hodit, pokud má nějaký vztah k jejich obchodnímu jménu ... nebo pro líbivost... Ale nabídky těchto "VIP" čísel jsou všude na inzercích... zkusit můžete, osobně nevěřím v úspěch prodeje starého čísla.

doplněno 21.04.17 15:22:

tak to budete mít štěstíčko... zájemce je možná ročník 83 nebo má na domě 838 ... běžné inzerce jsou kolem 500,- za podobné kousky. Ovšem jsou weby s nabídkami podobně znějícími čísly za 6000,-... nabídka není vždy obraz poptávky...

michaelfox
hodnocení

Dobrý den,
číslo 777 777 777 není používané. Myslím si, že to moje číslo je prodejné za více než 1000,- Kč měl jsem 3 zájemce s těmito nabídkami 500,- Kč, 1300,- Kč, 3000,- Kč já ovšem chtěl 5000,- Kč. Tomu co nabízí 3000,- Kč se ozvu.
doplněno 21.04.17 15:42: O číslo se zajímá majitel firmy která stěhuje nábytek.
Nabídka může být klidně 20 000,- Kč, ovšem musí se najít někdo, kdo to číslo chce a je ochoten zaplatit. Pokud není ochotný kupec, neprodáš ani za nákupku.
Osobně bych za to nedal ani pětikilo.
Kdo chce hodně, nemívá nic.

hodnocení

0x
Dle mě cca 34.126,- ale je to jenom odhad.
michaelfox
hodnocení

34.126,- Kč? Promiňte, ale jak jste na tuto částku přišel a ještě takovou zvláštní? Podle mě cenu vyšší než 11.000,- Kč nemá zkusím ho udat za 4.000,- Kč když to nepůjde tak za 3.500,- Kč úplně nejníže 2.700,- Kč, nákupka byla 1.300,- Kč.

Dělá si z vás srandu.

Radek se spletl v desetinné čárce, ta cena měla být 3412,65. A nikoliv Kč, ale $. ;)

Já bych Vám za to ale nedal nic :-P

hodnocení

0x

Přijde mi velmi zvláštní, že v dnešní době má jakékoliv telefonní číslo v jakémkoliv tvaru pro někoho větší hodnotu než "nula". Ano, v dobách, kdy si člověk všechna čísla musel pamatovat, nebo si je psát na papírky atd, to snad ano.

Dnes když si dám x tisíc čísel do mobilu včetně X dalších ůdajů to opravdu nechápu.

Klidně budu mít telefonní číslo např. X3a45YzujK45LmKU..Je to jen "věc" co zadám jednou do mobilu a potom vytáčím konkrétní jméno, a již mne vůbec nezajímá jaké má ten člověk číslo.

Ano, byla doba, kdy jsem si musel pamatovat z hlavy asi 60 telefonních čísel..

Dnes to ale vážně nechápu.

Když Vám ale někdo zaplatí..je to jen jeho a vaše věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]