Nejste přihlášen/a.
Cena čísla se rovná poptávce - jsou mraky čísel tzv. zlatá za zhruba 1000,-kč.
Já bych takové např. nikdy nechtěl. Člověk s telefonem 777 777 777 musí mít peklo - při fiktivních registracích ho asi bombardují smsky a volají všichni možní a nemožní...
Pro obchodníky, managery atd. se může číslo hodit, pokud má nějaký vztah k jejich obchodnímu jménu ... nebo pro líbivost... Ale nabídky těchto "VIP" čísel jsou všude na inzercích... zkusit můžete, osobně nevěřím v úspěch prodeje starého čísla.
tak to budete mít štěstíčko... zájemce je možná ročník 83 nebo má na domě 838 ... běžné inzerce jsou kolem 500,- za podobné kousky. Ovšem jsou weby s nabídkami podobně znějícími čísly za 6000,-... nabídka není vždy obraz poptávky...
Přijde mi velmi zvláštní, že v dnešní době má jakékoliv telefonní číslo v jakémkoliv tvaru pro někoho větší hodnotu než "nula". Ano, v dobách, kdy si člověk všechna čísla musel pamatovat, nebo si je psát na papírky atd, to snad ano.
Dnes když si dám x tisíc čísel do mobilu včetně X dalších ůdajů to opravdu nechápu.
Klidně budu mít telefonní číslo např. X3a45YzujK45LmKU..Je to jen "věc" co zadám jednou do mobilu a potom vytáčím konkrétní jméno, a již mne vůbec nezajímá jaké má ten člověk číslo.
Ano, byla doba, kdy jsem si musel pamatovat z hlavy asi 60 telefonních čísel..
Dnes to ale vážně nechápu.
Když Vám ale někdo zaplatí..je to jen jeho a vaše věc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.