Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bedničky na fesťák

Od: krystik odpovědí: 5 změna:

čusík, hledám nějaký drobný repráčky do batohu, něco drobnýho, aby to nezabíralo hafo místa v batohu. Máte někdo zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohužel s drobnýma bedničkama asi moc srandy neužiješ.

Co jsem potkal na festivalech, tak vozí aparatůru na rudlu a nebo v bedně s kolečkama.

Repráky musí mít nějakou velikost, abys překřičel alespoň nejbližší okolí. A pak potřebuješ ještě baterii nebo elektrocentrálu.

krystik

Já jsem myslel spíš nějakej na cestování, třeba aby šel pustit ve vlaku apod... ne jako na festák jako ozvučení festáku..

Ve vlaku , ani v buse nesmis svou hudbou rusit cestujici.
Kup si sluchatka , ty jsou pro tebe ideal.
V tech bednickach stejne dojde stava v baterii a mas smulu.

hodnocení

0x

Když si na aliexpress.com zadáš do vyhledávání např. "bluetooth speaker", vyvalí se na tebe nespočet typů, velikostí, designů... jen si vybrat. Spolucestující ve vlaku tě budou milovat *smich*

krystik

Z aliho nechci, většinou to vypadá a funguje úplně jinak než to publikojou. Tak když jedu s partou tak je to jedno :D ty to přežijou se mnou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]